Domovská stránka Produkty Dílenské pracovní stoly

Dílenské pracovní stoly

Banner na HP a v kategoriích

Pracovní stoly zvyšují efektivitu práce. Dílenské pracovní stoly jsou nezbytnou a nenahraditelnou součástí každé dílny. Nabízíme nejširší nabídku dílenských pracovních stolů na českém trhu. Pracovní stoly Fami jsou vhodné především do dílen, servisů, provozů a skladů. Zkrátka, pokud vyžadujete skvělý design a kvalitu, je Regaz Vaše správná volba. Jsme schopni navrhnout vybavení dílen a pracovišť téměř s jakoukoliv specializací. V naší nabídce najdete pracovní ponky, kovové i pojízdné pracovní stoly, včetně zadních panelů na upevnění nářadí. Stačí si jen vybrat tu správnou kombinaci. Vyberte si z široké nabídky dělení zásuvek.

Možnosti základního barevného provedení pracovních stolů: RAL 7000, RAL 6011, RAL 5012, RAL 7035.

Dílenské pracovní stoly

Součástí sortimentu naší firmy je i široká nabídka pracovních stolů a dílenských ponků, která zaujme především svojí variabilitou. Nabízíme nejen množství rozměrů, ale také možnost si stoly doslova poskládat pro své potřeby. Sami si můžete zvolit, zda budou mít vaše stoly pouze nohy, nebo i zásuvkové skříňky či police. Zda budou mít výšku pevně danou či stavitelnou, nebo budou třeba pojízdné. Stejně tak si vyberete i pracovní desku – kovovou, multiplexoru či bukovou spárovku. Navíc lze pracovní stoly doplnit i zadní nádstavbou s perfopanely či osvětlením. Díky této variabilitě jsme schopni navrhnou řešení pro jakékoliv pracoviště.

Pracovní stoly s deskou multiplex

Tato pracovní deska je odolnější vůči vlhkosti a má větší nosnost. Stoly jsou v šířká od 1300 mm do 3000 mm. Stoly  je možno vybavit libovolným počtem zásuvek a dvířek. Vnitřní prostor zásuvek lze rozdělit různými dělícími materiály. Stoly lze doplnit zadní nádstavbou.

Pracovní stoly s bukovou spárovkou ( tloušťka 40 mm)

Tato pracovní deska má nižší nosnost ale je také levnější. Spárovky nabízíme v šířkách 1500 mm a 2000 mm. Ke spárovce mohou být nartány buď jen nohy nebo zásuvkové skříňky různých velikostí. Opět lze dopnit zadní nádstavbou.

Kovové stoly montované

Tento typ pracovních stolů má vysokou nosnost až 1000 kg. Pracovní plocha je ve výšce 880 mm. Pracovní deska může být buď multiplex nebo kovová (tato deska má zvýšené hrady). Tyto stoly mohou mít nejen zásuvkové skříňky, ale i police s plastovými boxy na drobný a spojovací materiál. Všechny zásuvky a dvířka jsou uzamykatelné. Stoly nabízíme v různých šířkách od 1024 mm po 2007 mm. Možnost doplnění zadní nádstavbou.

Kovové stoly výškově stavitelné – na kolečkách i bez koleček

Předností těchto pracovních stolů je nastavení výšky pracovní plochy od 731 do 1112 mm. Stoly mají nosnost až 600 kg. V případě že jsou nohy opatřeny kolečky, získáváte vlastně stůl a vozík 2v1. Pracovní deska může být kovová nebo multiplex. Tyto stoly mají pouze polici, nikoliv skříňky.

Pojízdné stoly flexa

Tyto pracovní stoly se uplatní zejména v dílnách, servisech, opravárenství a údržbě. Nářadí a náhradní díly či materiál lze snadno převézt na potřebné místo, tak aby bylo vše po ruce. Pracovní deska je multiplex, kolečka jsou gumová, 2 kolečka jsou vždy opatřeny brzdami. Stoly mohou být složeny z polic, skříněk s dvířky nebo zásuvkami včetně dělení.

Zadní nádstavby a doplňky pracovních stolů

Zadní nádstavby ke pracovním stolům mohou být tvořeny perfopanely, policemi či roletovými skříňkami, přičemž jednotlivé lze spolu kombinovat. Dodávány jsou v šířkách 1000 mm – 3000 mm. Na perfopanely lze umístit množství háčků na nářadí, či zkosené boxy na drobný materiál. Možnosti základního barevného provedení pracovních stolů jsou RAL 7000, RAL 6011, RAL 5012, RAL 7035.

 
Dílenské pracovní stoly jsou určeny pro řemeslné a jiné práce, které vyžadují tento typ kovového dílenského nábytku. Konstrukce rámu pracovního stolu je vytvořena z kovového plechu nebo z ocelových profilů, pracovní desku tvoří ve většině případů multiplex, který je podstatně odolnější vůči vlhkosti než klasická buková spárovka. Povrch pracovní desky můžeme také opatřit ocelovám plechem, laminátem různých barev či olejovzdornou gumovou podložkou.
 
Dílenské pracovní stoly zvyšují pracovní efektivitu

Dílenské pracovní stoly nebo chcete-li dílenské ponky, nacházejí své využití především v dílenských provozech a garážích. Uplatnění pracovní montované stoly najdou i ve výrobních halách nebo v prostorech pro údržbu a opravy. V nabídce firmy REGAZ naleznete kvalitní dílenské pracovní stoly i zásuvkové stoly všech velikostí, které můžete vhodně kombinovat s nástěnnými panely k zavěšení nářadí nebo se závěsnými skřínkami pro uschování nářadí. Dále nabízíme pojízdné pracovní stoly Flexa pro snadnou variabilní manipulaci dle aktuální potřeby v dílně. Dílenské pracovní stoly do dílny dodáváme ve čtyřech barevných variantách.

Dílenské pracovní kovové stoly jsou určeny pro řemeslné a jiné práce, které vyžadují tento typ kovového dílenského nábytku. Konstrukce rámu pracovního stolu je vytvořena z kovového plechu nebo z ocelových profilů, pracovní desku tvoří ve většině případů dřevěný masiv. Dílenské pracovní stoly i modulární ponky a stoly jsou dobře chráněny proti korozi práškovým lakem v barevných odstínech RAL. Přednost tohoto kovového nábytku je především dokonalá variabilita sestavení. Pracovní svařené stoly a vychystávací stoly je možno kombinovat s dalším kovovým dílenským nábytkem a tvořit tak jednotné vybavení dílny.

Pracovní stoly tvoří různorodou kombinací pracovních desek a podnoží kompaktní spojené celky, které lze kombinovat s dalšími typy dílenského nábytku přesně na míru požadavkům zákazníka. Podnož dílenského pracovního stolu může být jen jednoduchá noha stolu, které se dá výškově nastavit, nebo kombinace s dílenskou skřínkou. Dílenské desky pracovních stolů mohou být vyrobeny z bukového dřeva nebo mohou být multiplexor, případně oplechované nebo se zvýšenou boční a zadní hranou. Na dílenský pracovní stůl je možno namontovat zadní perforované panely pro uchycení nářadí nebo poličky.
Pokud aktuálně řešíte vybavení nové dílny nebo servisu, či přemýšlíte o výměně starších dílenských stolů za nové, určitě se podívejte na nabídku firmy REGAZ. Naleznete zde vše, co budete pro kvalitní vybavení dílny potřebovat. Firma REGAZ je odborník na dílenské pracovní stoly.
 

Katalogy pracovních stolů

Dílenské pracovní stoly
Pracovní stůl do dílnyZadní panel pracovního stoluPracovní stoly RegazDílenský pracovní stůl RegazMobilní dílenský stůl na kolečkáchPracovní stůl Regaz
Aktuality - Dílenské pracovní stoly CZ
Kovový nábytek a plastové přepravky Opava12. 6. 2022 Nemáte ve své dílně či skladu přehled? Chcete mít vše perfektně srovnané? Kovový nábytek a plastové přepravky Vám ulehčí práci i v Opavě.
Kovový nábytek a plastové přepravky Most6. 6. 2022 Chcete mít ve své dílně či skladu v Mostě perfektní přehled? V tomto případě se neobejdete bez kvalitního kovového nábytku a plastových přepravek, které naleznete pouze u nás. Kovový nábytek a plastové přepravky Most Vám zjednoduší uskladňování zboží.
Kovový nábytek a plastové přepravky Kladno30. 4. 2022 Máme pro Vás jednoduché řešení v podobě kovového nábytku a plastových přepravek. Není nic jednoduššího, než mít prostor pro efektivní a rychlou práci, který Vám zařídí jedině náš kovový nábytek a plastové přepravky na Kladně.
Kovový nábytek a plastové přepravky Pardubice9. 1. 2022 Nemáte ve své dílně či skladu přehled? Chcete mít vše perfektně srovnané? Kovový nábytek a plastové přepravky Vám ulehčí práci i v Pardubicích.
Kovový nábytek a plastové přepravky Zlín12. 12. 2021 Chcete mít ve své dílně či skladu ve Zlíně perfektní přehled? V tomto případě se neobejdete bez kvalitního kovového nábytku a plastových přepravek, které naleznete pouze u nás. Kovový nábytek a plastové přepravky Zlín Vám zjednoduší uskladňování zboží.
Kovový nábytek a plastové přepravky Hradec Králové29. 11. 2021 Máme pro Vás jednoduché řešení v podobě kovového nábytku a plastových přepravek. Není nic jednoduššího, než mít prostor pro efektivní a rychlou práci, který Vám zařídí jedině náš kovový nábytek a plastové přepravky i v Hradci Králové.

Společnost REGAZ s.r.o. je výhradním distributorem výrobků Fami.

Společnost REGAZ s.r.o. je výhradním distributorem výrobků Fami.


Vestavby StoreVan jsou vhodné pro všechny typy dodávek i pickupů.

Vestavby StoreVan jsou vhodné pro všechny typy dodávek i pickupů.

Společnost iMilani srl je výrobce plastových přepravek, boxů a zásobníků.
Společnost iMilani srl je výrobce plastových přepravek, boxů a zásobníků.
RegazRegazRegazRegaz
Od roku 2003 jsme certifikováni dle norem ISO9001 a ISO14001.
V roce 2023 jsme opět získali nejvyšší hodnocení důvěryhodnosti firmy AAA.
Od roku 2007 jsme členem Registru solventních firem.
Také v roce 2023 jsme získali ocenění Spolehlivá firma.
Regaz