Domovská stránka Produkty Vestavby do aut - 5 let záruka

Vestavby do aut - 5 let záruka

Vestavby do aut StoreVan - pojízdná dílna

splňují všechny požadavky kladené ministerstvem dopravy a jsou vhodné pro všechny typy dodávek včetně menších tzv. pick up. Vybudujte si pojízdnou dílnu podle Vašich potřeb a představ. Vestavby do aut StoreVan umožňuje splnit všechny požadavky zákazníka díky své výborné kvalitě, rozměrové variabilitě a bohatému příslušenství. Ke každému obchodnímu případu přistupujeme individuálně. Stáhněte si pro Vaši lepší představu o využití katalog Storevan CZ a určitě zhlédněte galerie ve spodní části stránky. 

! INOVACE VESTAVEB STOREVAN !

! Snížili jsme cenu i hmotnost nových komponentů !

! Nové katalogy pro konkrétní typy vozidel k dispozici přímo v kategorii daného vozidla !

 
 
Montážní vestavby do vozidel můžou obsahovat zásuvky, police, vany, boxy, skříňky s dvířky, držáky na lahve, pracovní desky výsuvné nebo sklápěcí, perforované panely na nářadí, police na kufříky a další regály do aut a vozidel. Dále dodáváme podlahové desky - podlahy do všech typů užitkových vozů, vnitřní boční krycí ochranné panely do nákladových prostorů montážních vozidel a v neposlední řadě najížděcí plošiny, rampy do dodávek. Názvosloví:

  • dílenské auto vestavby do užitkových vozidel
  • pojízdné dílny, servisní vozidla
  • montážní vozy, auta, automobily
Pro informace nebo poptávku kontaktujte:
 
Filip Bárta - Technicko-obchodní referent
Tel: 572 614 154
Mob: 731 587 132

Martin Šmíd - Jednatel společnosti
Tel: 572 614 146
Mob: 603 847 218
 
dilenska-prestavba-dodavky

Dílenské vestavby do aut změní vaši dodávku v pojízdnou dílnu

Pojízdné dílny do užitkových vozidel vyrábí firma STOREVAN, která sídlí v Itálii. Auto-vestavby jsou certifikované a splňují všechny kladené požadavky ministerstva dopravy. Pojízdná dílna neboli auto-vestavba se využívá převážně u firem, které jsou zaměřené na servis,
elektroinstalace, zámečnictví, truhlářství či práce tohoto typu. Vestavby jsou vhodné téměř do všech typů dodávkových a užitkových vozidel včetně menších tzv. pick upů. Zákazník má k dispozici bohatý výběr různých komponentů, které si může do vestavby nakonfigurovat dle jeho potřeby. Mezi nejvíce využívané komponenty patří odkládací vany, police nebo zásuvky. Mezi další komponenty patří uzamykatelné skříňky, police s multiboxy, rámy s většími boxy pro objemnější materiál a také police nebo rámy pro kufříky. Rámy na kufříky mohou být buď to pevné nebo výsuvné. Oblíbené jsou především výsuvné rámy, které nabízí snadnější manipulaci s kufříkem. Do odkládacích van, polic, zásuvek nebo kufříků lze zakomponovat různé dělící příčky nebo krabičky pro efektivnější uskladnění. Vestavby nabízí taky konfiguraci s pracovním ponkem, na který lze umístit zadní perforovaný panel pro háčky a na přední část například svěrák.

Díky veliké rozměrové variabilitě, se dá vestavba nakonfigurovat dle potřeb zákazníka, a to tak, že se umístí vestavba po celé délce nákladního prostoru nebo jen v dané části ve které ji bude zákazník požadovat. Vestavby se můžou umístit do 3 zón – levá strana, pravá strana a za přepážku řidiče, ale u přepážky je podmínka, že přepážka musí být vyrobena z kovu nikoli z plastu.

Každé vozidlo, do kterého bude nainstalovaná vestavba musí obsahovat pevnostní podlahu. Pevnostní podlaha je vyrobena z protiskluzové, lepené, vrstvené, multiplexové překližky a nabízí 2 různé tloušťky (9 mm a 12 mm). Podlahy, které jsou vyrobeny z dřevotřísky jsou pro vestavby nevhodné. Mimo podlahy lze dodat do všech užitkových vozidel také polypropylenové opláštění vnitřních prostor vozidla. Opláštění funguje jako ochrana modulů před poničením od konstrukce vozidla a dodává nákladovému prostoru pěknější vizuální tvář.

Firma STOREVAN nabízí bohatý výběr různého příslušenství. Na vozidla lze namontovat střešní nosiče a střešní nosiče s držáky na žebřík. Délky střešních nosičů se odvíjí od daného typu vozidla. Mezi další příslušenství patří nájezdové rampy. Rampy jsou k dispozici v délce 2500 mm a 3000 mm a její nosnost je od 600 kg do 1500 kg. Rampy jsou vhodné pouze do větších užitkových vozidel, a ne do malých vozidel jakou jsou pic kupy. Příslušenství lze také zakomponovat přímo na moduly auto- vestavby na perforované panely, které tvoří pevnou základnu jednotlivých modulů. Mezi toto příslušenství patří například kanystr na vodu a nádobu na mýdlo, držák sprejů nebo silikonových tub, držák na hasící přístroj včetně hasícího přístroje, držák plynových lahví, držák na papírové utěrky, sklopná noha se svěrákem, lékárnička, LED osvětlení držák kabelů a další. Firma STOREVAN nabízí také příslušenství, ve kterém najdou zálibu sádrokartonáři nebo sklenáři. Do vozidla lze umístit bezpečnostní podlahu, která obsahuje zafrézované kotvící oka, které slouží zároveň se stropními lištami a teleskopickými tyčemi jako pevný držák sádrokartonů nebo skel či celých oken. Všechen materiál ve vozidle se dá uchytit kurtnami s ráčnou nebo jen s pojistkou.

Montáž auto-vestaveb probíhá na naší firmě REGAZ s.r.o. naším montážním technikem. Vestavby se kotví do pevnostní podlahy šrouby a na kotvící zóny na konstrukci vozidla za pomocí kotvících lišt nebo nýtků. Nabízí se taky možnost vestavby namontovat svépomocí díky montážnímu návodu. Díky předmontování vestaveb, tak zákazník jen vloží modul ke stěně vozidla a dle návodu ukotví do podlahy a konstrukce vozidla. Montáž zvládne i trochu zručný ,,lajk“.

vestavby-uzitkova-vozidla
Dílenská vestavba do dodávkyPojízdná auto dílnaVestavby do aut RegazDílenská prestavba dodávky na dílnu RegazAutovestavy do aut a dodávek

Společnost REGAZ s.r.o. je výhradním distributorem výrobků Fami.

Společnost REGAZ s.r.o. je výhradním distributorem výrobků Fami.


Vestavby StoreVan jsou vhodné pro všechny typy dodávek i pickupů.

Vestavby StoreVan jsou vhodné pro všechny typy dodávek i pickupů.

Společnost iMilani srl je výrobce plastových přepravek, boxů a zásobníků.
Společnost iMilani srl je výrobce plastových přepravek, boxů a zásobníků.
RegazRegazRegazRegaz
Od roku 2003 jsme certifikováni dle norem ISO9001 a ISO14001.
V roce 2023 jsme opět získali nejvyšší hodnocení důvěryhodnosti firmy AAA.
Od roku 2007 jsme členem Registru solventních firem.
Také v roce 2023 jsme získali ocenění Spolehlivá firma.
Regaz