Pracovní židle

Pracovní stoly zvyšují efektivitu práce. Dílenské pracovní stoly jsou nezbytnou a nenahraditelnou součástí každé dílny. Nabízíme nejširší nabídku dílenských pracovních stolů na českém trhu. Pracovní stoly Fami jsou vhodné především do dílen, servisů, provozů a skladů. Jsme schopni navrhnout vybavení dílen a pracovišť s téměř jakoukoliv specializací. V naší nabídce najdete pracovní ponky, kovové i pojízdné pracovní stoly, včetně zadních panelů na upevnění nářadí. Stačí vybrat správnou kombinaci. Vyberte si z široké nabídky dělení zásuvek.

Možnosti základního barevného provedení pracovních stolů: RAL 7000, RAL 6011, RAL 5012, RAL 7035.

Zobrazení: Miniatury | Tabulka
4.512,00 Kč
14.067,00 Kč
Šířka
0 mm
50000 mm
Výška
0 mm
10000 mm
Hloubka
0 mm
7894 mm
Na stránku
Aktuality - Pracovní židle CZ
Kovový nábytek a plastové přepravky Zlín12. 12. 2021 Chcete mít ve své dílně či skladu ve Zlíně perfektní přehled? V tomto případě se neobejdete bez kvalitního kovového nábytku a plastových přepravek, které naleznete pouze u nás. Kovový nábytek a plastové přepravky Zlín Vám zjednoduší uskladňování zboží.
Kovový nábytek a plastové přepravky České Budějovice17. 11. 2021 Přemýšlíte nad tím, jak ve své Česko Budějovické dílně či skladu docílit přehlednosti? Máme pro Vás jednoduché řešení. Náš kovový nábytek a plastové přepravky Vám usnadní skladování zboží či nářadí a již se obejdete bez zdlouhavého hledání.
Kovový nábytek a plastové přepravky Plzeň1. 10. 2021 Máme pro Vás jednoduché řešení v podobě kovového nábytku a plastových přepravek. Není nic jednoduššího, než mít prostor pro efektivní a rychlou práci, který Vám zařídí jedině náš kovový nábytek a plastové přepravky i v Plzni.
Dílenské pracovní stoly a nábytek21. 2. 2020 Dílenské pracovní stoly se vyznačují především svou robustností, čímž se předurčují k využití v různých průmyslových oborech. Dílenské pracovní stoly se prodávají v různých velikostech, některé mohou obsahovat skříňky nebo zásuvky.
Dílenské stoly jako základní vybavení mnoha pracovišť23. 6. 2019 Jsou vaší profesionální či hobby činností řemeslné a další práce? Pokud ano, bez kvalitního dílenského stolu se v dnešní době v žádném případě neobejdete. Jak ale vybrat tu nejvhodnější variantu?
Kvalitní dílenské pracovní stoly – využitelné v dílnách i různých provozech31. 5. 2019 Žádná dílna ani řada průmyslových provozů se neobejdou bez kvalitního pracovního stolu. Tento názor je nepochybně sdílen každým profesionálním pracovníkem i domácím kutilem.

Společnost REGAZ s.r.o. je výhradním distributorem výrobků Fami.

Společnost REGAZ s.r.o. je výhradním distributorem výrobků Fami.


Vestavby StoreVan jsou vhodné pro všechny typy dodávek i pickupů.

Vestavby StoreVan jsou vhodné pro všechny typy dodávek i pickupů.

Společnost iMilani srl je výrobce plastových přepravek, boxů a zásobníků.
Společnost iMilani srl je výrobce plastových přepravek, boxů a zásobníků.
RegazRegazRegazRegaz
Od roku 2003 jsme certifikováni dle norem ISO9001 a ISO14001.
V roce 2023 jsme opět získali nejvyšší hodnocení důvěryhodnosti firmy AAA.
Od roku 2007 jsme členem Registru solventních firem.
Také v roce 2023 jsme získali ocenění Spolehlivá firma.
Regaz