Domovská stránka Produkty Přepravky, bedny, boxy Plastové boxy zkosené
Aktuality - Plastové boxy zkosené CZ
Organizační prostředky pro dílny a sklady14. 10. 2022 V naší firmě nabízíme širokou škálu průmyslových plastových boxů a přepravek, které jsou ideální pro různorodé aplikace ve skladování, logistice a výrobě. Naše produkty jsou navrženy tak, aby vyhovovaly specifickým potřebám našich zákazníků, od odolných přepravek pro těžké náklady až po specializované boxy pro bezpečný transport citlivého zboží.
Kovový nábytek a plastové přepravky Opava12. 6. 2022 Nemáte ve své dílně či skladu přehled? Chcete mít vše perfektně srovnané? Kovový nábytek a plastové přepravky Vám ulehčí práci i v Opavě.
Kovový nábytek a plastové přepravky Most6. 6. 2022 Chcete mít ve své dílně či skladu v Mostě perfektní přehled? V tomto případě se neobejdete bez kvalitního kovového nábytku a plastových přepravek, které naleznete pouze u nás. Kovový nábytek a plastové přepravky Most Vám zjednoduší uskladňování zboží.
Kovový nábytek a plastové přepravky Kladno30. 4. 2022 Máme pro Vás jednoduché řešení v podobě kovového nábytku a plastových přepravek. Není nic jednoduššího, než mít prostor pro efektivní a rychlou práci, který Vám zařídí jedině náš kovový nábytek a plastové přepravky na Kladně.
Kovový nábytek a plastové přepravky Havířov30. 1. 2022 Přemýšlíte nad tím, jak ve své Havířovské dílně či skladu docílit přehlednosti? Máme pro Vás jednoduché řešení. Náš kovový nábytek a plastové přepravky Vám usnadní skladování zboží či nářadí a již se obejdete bez zdlouhavého hledání.
Kovový nábytek a plastové přepravky Pardubice9. 1. 2022 Nemáte ve své dílně či skladu přehled? Chcete mít vše perfektně srovnané? Kovový nábytek a plastové přepravky Vám ulehčí práci i v Pardubicích.

Společnost REGAZ s.r.o. je výhradním distributorem výrobků Fami.

Společnost REGAZ s.r.o. je výhradním distributorem výrobků Fami.


Vestavby StoreVan jsou vhodné pro všechny typy dodávek i pickupů.

Vestavby StoreVan jsou vhodné pro všechny typy dodávek i pickupů.

Společnost iMilani srl je výrobce plastových přepravek, boxů a zásobníků.
Společnost iMilani srl je výrobce plastových přepravek, boxů a zásobníků.
RegazRegazRegazRegaz
Od roku 2003 jsme certifikováni dle norem ISO9001 a ISO14001.
V roce 2023 jsme opět získali nejvyšší hodnocení důvěryhodnosti firmy AAA.
Od roku 2007 jsme členem Registru solventních firem.
Také v roce 2023 jsme získali ocenění Spolehlivá firma.
Regaz