Domovská stránka Produkty Přepravky, bedny, boxy Regálové Multiboxy

Regálové Multiboxy

Multiboxy jsou vyráběny z vysoce kvalitního polypropylenu modré barvy, jejich konstrukce zaručuje vysokou pevnost a tím i životnost. Možnost příčného i podélného dělení. Příčné přepážky jsou z průhledného polykarbonátu, ne z plexiskla, podélné příčky jsou pozinkované. Každý Multibox i příčnou přepážku lze opatřit popisným štítkem. Možno kombinovat při stohování na sebe viz obrázek, výběr z devíti velikostí. Výška je standardní, neměnná 100 mm. Hloubky 300, 400, 500, 600 mm a šířky 120, 160 nebo 240 mm. Každý Multibox lze opatřit tzv. uchopovacím madlem na zadní straně, které usnadňuje manipulaci. Multiboxy jsou vhodné pro bezprašné, bezpečné a přehledné skladování jakýchkoli drobných položek a zboží. Pro přehledné uspořádání nabízíme regálové systémy a skříňky pro přepravky Multibox.
Aktuality - Regálové Multiboxy CZ
Regály a regálové systémy Kroměříž25. 7. 2021 Pod pojmem regál si může každý představit něco zcela jiného. Ať už hledáte regály do sklepa v Kroměříži na zavařeniny či pneumatiky nebo potřebujete vybavit velkosklad paletovými regály, u nás si určitě vyberete.
Regály a regálové systémy Trutnov16. 7. 2021 Regály a regálové systémy jsme schopni dodat a namontovat kdekoliv v Trutnově a okolí. Pokud si regály budete chtít namontovat sami, zvládnete to s pomocí podrobných montážních návodů, které přikládáme ke každé objednávce.
Regály a regálové systémy Písek27. 6. 2021 Pod pojmem regál si může každý představit něco zcela jiného. Ať už hledáte regály do sklepa v Písku na zavařeniny či pneumatiky nebo potřebujete vybavit velkosklad paletovými regály, u nás si určitě vyberete.
Regály a regálové systémy Cheb20. 6. 2021 Máte dílnu či sklad a chcete mít vše srovnané? Jsme schopní Vám to v Chebu zařídit! Naše regály a regálové systémy Cheb Vám usnadní skladování zboží a dalších věcí, ve kterých potřebujete mít přehled a pořádek.
Regály a regálové systémy Příbram13. 6. 2021 Regály a regálové systémy jsme schopni dodat a namontovat kdekoliv v Příbrami a okolí. Pokud si regály budete chtít namontovat sami, zvládnete to s pomocí podrobných montážních návodů, které přikládáme ke každé objednávce.
Regály a regálové systémy Kolín7. 6. 2021 Pod pojmem regál si může každý představit něco zcela jiného. Ať už hledáte regály do sklepa v Kolíně na zavařeniny či pneumatiky nebo potřebujete vybavit velkosklad paletovými regály, u nás si určitě vyberete.

Společnost REGAZ s.r.o. je výhradním distributorem výrobků Fami.

Společnost REGAZ s.r.o. je výhradním distributorem výrobků Fami.


Vestavby StoreVan jsou vhodné pro všechny typy dodávek i pickupů.

Vestavby StoreVan jsou vhodné pro všechny typy dodávek i pickupů.

Společnost iMilani srl je výrobce plastových přepravek, boxů a zásobníků.
Společnost iMilani srl je výrobce plastových přepravek, boxů a zásobníků.
RegazRegazRegazRegaz
Od roku 2003 jsme certifikováni dle norem ISO9001 a ISO14001.
V roce 2023 jsme opět získali nejvyšší hodnocení důvěryhodnosti firmy AAA.
Od roku 2007 jsme členem Registru solventních firem.
Také v roce 2023 jsme získali ocenění Spolehlivá firma.
Regaz